Офіційний веб-сайт

Цикл телевізійних програм «Український клуб»

Автор(-и): Олександр Савенко, Тетяна Кулик, Олександр Кульчицький / Розділ: Публіцистика і журналістика

 

Цикл телевізійних програм «Український клуб», місце оприлюднення: філія Національної телекомпанії України «Київська регіональна дирекція», період оприлюднення: 2011-2015 роки, автори: автор і ведучі Олександр Савенко та Тетяна Кулик, редактор Олександр Кульчицький.

Висунуто Державним комітетом телебачення і радіомовлення України.

 

Цикл телевізійних програм «Український клуб» Олександра Савенка, Тетяни Кулик, Олександра Кульчицького

 

«Український клуб» ‑телепрограма, яка виходить у прямому ефірі філії Національної телекомпанії України «Київська регіональна дирекція» понад п’ять років щосереди о 19.00 хронометражем 52 хвилини, з повторами у четвер та суботу о 12.30. Ведучі ‑ Тетяна Кулик і Олександр Савенко, редактор Олександр Кульчицький. За ці роки «Український клуб» став популярною інтерактивною телепередачею, яку можуть переглядати не лише жителі Києва і столичної області, а й 9,5 млн. користувачів кабельних мереж України.

«Український клуб» є дискусійним майданчиком національної інтелектуальної еліти, своєрідним центром українського життя і громадської думки, де обговорюються животрепетні проблеми державотворення, суспільного, культурного і політичного життя.

«Український клуб» ‑ суспільно-політична програма-зібрання, де обговорюються важливі стратегічні теми і питання. Думки-міркування громадських діячів, відомих, заслужених, видатних українців, помножені на думки-міркування звичайних українців уособлюють перехрестя інтересів та пошук конструктивних рішень для України та українців.

Понад 250 телевізійних зібрань, проведені за роки існування проекту, часто ставали зачинателями і початками багатьох громадських ініціатив. А кожна нова програма ‑ це план дій та пошук шляхів виходу з різних стратегічних проблем та ситуацій: трансформація громадської моралі сучасного суспільства; конституційна, адміністративна реформа; якість української освіти; важливість для української нації 1025-річчя хрещення Київської Русі та 200-річчя Т.Г.Шевченка; політичний трикутник «Україна-Європа-Росія»; європейські цінності очима українців; український театр, українське кіно та українська література та книга; політика культури України тощо.

Гості «УК» ‑ це професіонали, які досягли успіху в різних сферах діяльності, люди, які відомі всім і кожному в нашій країні, особистості , вільні у висловлюваннях, з незалежними поглядами на життя і власними судженнями ‑ відомі громадські, політичні, державні діячі, письменники, культурні діячі, актори, режисери, вчені, викладачі, дипломати, військові, дослідники, спортсмени, міністри, народні депутати, співаки, художники, політологи та політтехнологи. Словом, це особистості, яких суспільство сприймає як моральних і духовних камертонів нації: Б. Олійник, І. Драч , М. Жулинський, Н.Матвієнко, В.Скуратівський, П.Мовчан, Л.Лук’яненко, Б.Патон, Філарет, Л.Кравчук та інші.

З подання Держкомтелерадіо

Коментарі